Ferie & fritid 2022 er annerledes messe som inspirerer, underholder, gir påfyll, glede og overskudd. Publikumsmessen har lille ekstra som gjør at store og små tar turen innom Sparebanken Møre arena denne helgen.
VELKOMMEN TIL "FERIE OG FRITID 2022" 23. OG 24. APRIL 2022!

Klikk her for å melde deg på Fritidsmessa sitt nyhetsbrev

Utstillerne er tilbydere av kvalitetsprodukter- og tjenester som gir oss påfyll til hverdagen. Vi bruker mer tid, penger og energi på oss selv og er opptatt av en aktiv livsstil, helse, trening, reise, fjord og fjell. Felles for alle er at vi gjerne søker de gode opplevelsene og kvalitetstid. Utstillerne på "Ferie og fritid" representerer nettopp slike aktiviteter, opplevelser og produkter.

"FERIE OG FRITID 2022" PRESENTERER ET MANGFOLD AV UTSTILLERE INNEN:
  • reise & opplevelser- flyselskaper, hoteller, destinasjoner og turoperatører
  • helse & velvære - spa, skjønnhetsprodukter
  • sport & friluftsliv - treningssenter, treningsformer, aktiviteter, turklær- og utstyrsprodusenter og sportsbutikker
  • hytte & innredning- hytteforhandlere og tomteleverandører
  • hage & utemiljø - hage og eksteriør
  • mathall med kortreist mat og drikke, streetfood
HVORFOR SKAL DU DELTA PÅ "FERIE OG FRITID 2022"?

I en stadig mer digital verden øker behovet for fysiske møter og gode relasjoner. Kunder vil gjerne se og prøve produkter og snakke med menneskene bak bedriften. En deltagelse gir rom for mange gode samtaler og vil generere nye leads og salg for din bedrift. Du oppnår økt synlighet og får vist deg frem for 6000 besøkende. Messen er også en flott arena for å presentere nye produkter og tjenester for sunnmøringene.