Teknisk bestillingsskjema

Blue Fish Teknisk bestillingsskjema

Velkommen som utstiller på Blue Fish 2022.

Sparebanken Møre Arena er teknisk arrangør og forespørsler angående oppbygging av stands og teknisk gjennomføring rettes til oss. Bestill utstyr til din stand under og ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller behov utover disse valgmulighetene. Alle stander utenom åpne stander har hvite messevegger (H=2,5 m og B=1 m). 1,5 kW med strøm er inkludert i hver stand. Bestill derfor kun ekstra om du har behov for mer.

Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post. Alle innsendelser gjennomgås av en av våre ansatte og vi tar kontakt dersom noe er uklart. Faktura sendes i etterkant av arrangementet. Alle priser er eks. mva.

Bestillingsfrist 18. mai. Bestillinger som kommer inn etter denne datoen blir fakturert med 50 % påslag.

Standbygging: Vi har inngått samarbeid med Slyngstad Reklame AS som har lang erfaring i design av stander og standbygging. Ønsker du skreddersøm for din stand, hjelper de deg fra A-Å. Legg til produktet i butikken, og du blir kontaktet.

Profileringsmateriell: Vil du ha tilbud på reklamevegg, rollup, beachflagg, banner eller annet profileringsmateriell? Legg til produktet i butikken, og vår samarbeidspartner Brisk Reklame kontakter deg.

Flere valgmuligheter: Ønsker andre møbler/utstyr enn det som tilbys i butikken under? Se https://compassfairs.no/shop/blue-fish/

Ved bestilling av pakketilbud: Legg inn ønsket farge på tepper i meldingsfeltet.