Kontaktinformasjon

Synnøve Rogne
Mob: 450 24 325
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jeanette Lorgen
Mob: 995 42 095
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sparebanken Møre Arena er en fleksibel storhall som benyttes til mange typer arrangement innen idrett, kultur og næringsliv.

 

Sunnmøres egen storstue er i vinterhalvåret i stor grad utleid til idrett. I tillegg arrangerer vi våre egne messer og event, samt at hallen leies ut til eksterne leietakere.

Hallen kan tilrettelegges for både store arrangementer og mindre arrangementer der hallen kan deles inn og dekkes til. Vår samarbeidspartner innen lyd, lys og scene tilrettelegger og forvandler hallen til ønsket atmosfære. Hallens størrelsen gjør at vi har mulighet til å arrangere store konferanser der hallen kan deles inn i ulike felt med f.eks. fagdel og bespisning.

Hallen har kunstgressdekke som passer utmerket til idrettsturneringer. Når det arrangeres messer, konferanser, konserter, bespisning etc., kan heldekkende gulv legges.

Nærheten til Color Line Stadion med flotte lokaler til selskap og kurs/konferanser gir også mange muligheter.

Lurer du på om Sparebanken Møre Arena være rette stedet for deg og ditt arrangement? Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat. 

 

Prosjektledelse

Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle nye prosjekter og innehar høy kompetanse innen konseptutvikling, planlegging, markedsføring og gjennomføring av større og mindre arrangementer. Vi bidrar gjerne med vår kunnskap for å gi deg et vellykket arrangement både i og utenfor Sparebanken Møre Arena. 

 
Andre tjenester

Vi har også kompetanse og utfører driftstjenester for både andre næringsbygg og eksterne idrettsanlegg.

 

Sparebanken Møre Arenas fasiliteter:

Hallens areal er på hele 8250 kvm med en publikumskapasitet på 4800 personer.

Egen kafeteria ved inngangsparti i 1.etg med tilhørende kjøkken

Kiosk og salgsdisker i tilknytning til tribune

Bord, stoler, ståbord, barkrakker, messeutstyr

Scene på inntil 110 m²

WIFI som dekker hele hallen

Gode toalettfasiliteter i 1. og 2 etg, samt HC-toaletter

8 garderober med egne dusjrom

Gode parkeringsmuligheter. Egen parkeringsplass i front av hallen til ca. 370 biler, samt ytterligere 260 plasser i umiddelbar nærhet av hallen. Totalt i nærområdet finnes ca. 800 p-plasser (2015).

Nærhet til Color Line Stadion og by-sentrum

Tilrettelagt for HC med egne parkeringsplasser og personheis til 2. etg.

Mer informasjon om tekniske fasiliteter