Dato:

9. - 10. september

Kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon

Synnøve Rogne
Mob: 450 24 325
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jeanette Lorgen
Mob: 995 42 095
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

9. - 10. september arrangerer vi "Ålesund Bil & Motorshow" og fyller opp hele hallen med nybil og utstillingsbiler samt tilbehør innen bil og motor!

 

Lokale bilforhandlere ønsker en positiv, årlig tradisjon som samler det bilinteresserte publikummet. Resultatet er Ålesund Bil og Motorshow, som arrangeres i Sparebanken Møre Arena i september 2017.

Arrangementet er en utstillings- og salgsarena av nybil for bilbransjen. Ålesund Bil og Motorshow skal formidle bilglede med fokus på bilrelaterte aktiviteter, teknologi og nyheter. I tillegg til nybil blir det utstilling av amcars, gatebiler, superbiler samt bilrelaterte aktiviteter. Arrangementet gir publikum en unik oversikt over biler i alle størrelser og prisklasser.

På arrangementet vil du se følgende;

  • Nybil
  • Motorsykkel
  • Storbil
  • Superbil
  • Biltilbehør/ utstyrsleverandører
  • Utstilling av veteranbiler, ombygde kjøretøy, amcars, gatebiler++

Messearrangøren Sparebanken Møre Arena jobber fremdeles med detaljene og bilforhandlere, og den 7500 kvm store hallen er på god veg til å fylles opp. Merkeforhandlerne jobber nå med å få tak spennende biler til utstillingen. Vi håper å se norgespremierer på nye serier og modeller, og publikum får også prøvekjøre demobiler på utsiden. 

 

Hvorfor bilmesse?
Bil interesserer mange, unge som eldre. Det er knyttet sterke følelser til bil, og for de fleste er bilen en viktig del av hverdagen. Reaksjonene på arrangementet er positivt blant forhandlere og publikum uttrykker begeistring når de får høre om konseptet! Vi håper dette blir en årlig tradisjon for det bilinteresserte publikummet!